ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Το Breaking Bad τα σπάει!!!!

Να ξυπνήσω μια μέρα, να έχω καρκίνο, να γίνω το τέρας της ανθρωπότητας, να θάψω μαζί μου χιλιάδες, όχι από κακία και ζήλια, αλλά για να εξασφαλίσω τους απογόνους μου.
Να ξυπνήσω κακός από συνείδηση και επιλογή, όχι από γονιδιακή καταδίκη, αυτήν την πρόσφερε απλόχερα η μετάλλαξη των κυττάρων, να ανηθικοποιηθείς από δρόμους που δε φανταζόσουν, έγκλημα χωρίς τιμωρία αλλά με καταδίκη, τη σήμερον ημέρα των καρτέλ και των διεθνών υδάτων  και εμπορίων.
Ναι, το σήριαλ είναι κίλερ, να το δείτε και ο σώζων εαυτόν ΜΕΘύσει κατά μόνας ή και κατά κοκαϊνας. Το ναρκωτικό που παίζει είναι κράχτης, αλλά κυρίως λειτουργεί ως τη λάσπη, που από τη μία σε κάνει ένα με τα Schweinerei, αλλά είναι χρήσιμο και να δένει τα υλικά, τα τούβλα και χτίζεται έτσι το μπετόν του μυαλού του βαρόνου, με τα γυαλιά και τη γνώση των χημικών δεσμών.
Wer kocht, der zu den Menschen zählt.
Να το ψάξετε, να το βρείτε, άσε κάτω τα τούρκικα κυρά μου, εδώ μιλάμε τώρα για το αν η ψευδοεφεδρίνη δίνει το κάτι παραπάνω ή μπορεί η απλή μεθυλίωση από την τετραυδροαιθυλαμίνη, με αυτό το γαλάζιο χρώμα, να δώσει το boost που χρειάζονται τα επίπεδα ώστε να φτάσουν στο σταθερό σημείο Steady-state Concentration......ανοίξτε ορίζοντες και εργασιακές ευκαιρίες, μετά λέμε για κρίση στην Ελλάδα, ορίστε εδώ έχει ψωμί για όλους.............όσους επιζήσουν! έχει κι απώλειες, πώς για;; κύτταρα είναι κι αυτά, πολύ θέλουν, ή ο καρκίνος ή η χημεία, θα το πουν το ποίημα. Για αυτό σε λέω, όσο προλαβαίνεις, πιάσε το βιντεοκλαμπατζή από το πέτο, χώσ'του ένα μπουκέτο και πες του, ότι πρέπει να χτυπήσεις μια δόση Bad, αλλιώς θα βρεθεί στα κελιά της Αμυγδαλέζας με προφυλακτικά για τους φίλους συγκρατούμενους σκούρης όψης.

Mister White, Respect!

Δεν υπάρχουν σχόλια: