ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ας παν στην ευχή τα παλιά.......Αντίο Και Καλή Τύχη 2012!

Να πάει και να μην ξαναγυρίσει;;;; Όχι!!! πρέπει να καρφωθεί βαθιά στα σανίδια των αναμνήσεων, τα σάπια ξύλα της ψευδαισθησιακής παράγκας, που ονομάζαμε "πρότερος βίος". Σαν του Καραγκιόζη την παράγκα, δεν περάσαμε κι άσχημα, βγήκαν καλά πράγματα, αλλά τα σανίδια κρυμμένα από το μάρμαρο, παρέμεναν σάπια και τελικά;;;;; Έπεσαν όπως αναμενόταν, wie gezeigt, υπό το βάρος της αφόρητης αλήθειας.....
Να μετανοιώσω, δεν μπορώ για τίποτα, έπρεπε να τα περάσω, να τα ξεχάσω δεν θέλω, να αποφύγω να τα ξαναζήσω ίσως μπορεί να βγει και σε καλό.
Ας πάει στην ευχή λοιπόν, το 2012 με τα ...όλα του. Να μην ξεχαστεί, να μην σβηστεί σε μνήμη ανοϊκού, να στέκεται εκεί κάπου μεταξύ των νεκρών Μάγιας και μιας φυγής, να αναβοσβήνει σαν ταμπέλα νέον "μεταφερθήκαμε απέναντι", και να δώσει μια καλή σπρωξιά, να μην πω κλωτσιά, στο 2013, να συνέλθει λιγάκι, να μην αρχίσει πάλι παροχολογίες και παπαρολογίες, να του πει δύο λογάκια στο αυτί, "κάτσε καλά καινούριε χρόνε" και να πατάμε στα χώματα μας, ο καθείς και το terra firma του.
Καλή Ζωή, όσοι την έχουμε, καλή Ανάπαυση όση τη βρήκαμε, καλή Πορεία όσοι αντέχουμε ακόμα

Να ιδούμε και να μας δούνε, αλλιώς και πάντα κάπως.
..........Συνεχίζεται....................

Ενοίδας

Υ.Σ. Κι ένα τσιτάτο (ακόμα)
Για την τύχη σου στηρίξου στο λαγοπόδαρο αν θες, αλλά θυμήσου ότι δεν ωφέλησε τον λαγό.
Σήκωσε μανίκια, καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: