ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Υποκριτές πολιτικοί, αλήτες ψηφοφόροι

Πάνε ψηφίζουν τα κόμματα που τους καταδίκασαν στο χάλι αυτό, μετά τους βρίζουν, τους μουτζώνουν, τους γιαουρτώνουν. Δεν ήξεραν τάχα, αυτοί αγράμματοι άνθρωποι είναι, παρασύρθηκαν εδώ και τριάντα χρόνια, από τον Άκη, από το Γιωργάκη, τον Κωστάκη, το Μπένυ (ηλίθια υποκοριστικά για σαχλούς πολίτες!). Τάχα δεν ήξεραν ποιος είναι ο Άκης, τον υπερασπιζόταν ο Βενιζέλος πριν λίγα χρόνια, "προεκλογική λάσπη" έλεγε ρίχνουν στο σύντροφο μέγα-σοσιαληστή Άκη. Όλη η Μακεδονία ξέρει και πάντα ήξερε τα χαϊρια του, αλλά δεν έλεγε τίποτες. Δεν ξέραμε τάχα τον Σαχπαζίδη, τις βιλάρες του στην Κατερίνη, τα κεφάλαια στον ΠΑΟΚ, αλλά ίσα-ίσα που λειτουργούσε και σαν πρότυπο. "Να έτσι παιδάκι μου να γίνεις όταν μεγαλώσεις", "μπράβο στον άνθρωπο, αυτοδημιούργητος, προκομένο παιδί!". Τα οικοδομικά τετράγωνα που ανήκουν στον Άκη, του έπεσαν σα λαχείο, φαίνεται, όπως και τα φύλλα χρυσού στο σπίτι της κόρης του, που έχει και θράσος να βγάζει και ανακοίνωση γιατί είπανε λέει για "πλάκες χρυσού". Τι λε ρε κορίτσι;; Τέτοιο σφάλμα, τέτοια αναίτια λάσπη, γιατί άραγε;; Εμ βέβαια, είπαμε πολιτική Δίωξη, τα βάλανε με το Λαό, που φώναζε κι ο Καζαντζίδης στη τρέλα του καρκίνου του και τον έκαναν βούκινο τον άνθρωπο. Τώρα ο Άκης και ο κομπάρος και ο άλλος και ο παραδίπλα, που έφαγαν και καλοχώνεψαν, τώρα στα 70φεύγα τους, πρέπει να πληρώσουν. Σαν τον Πινοσέτ, κάλλιο αργά παρά ποτέ! Τώρα, να το χέσω φίλε! Έψαξαν τάχα να βρουν λογαριασμούς, πολιτικών και μη, συγγενών και συναδέλφων, φίλων και συζύγων, διοικητών και γραμματεών, προέδρων και άλλων ιθυνόντων, πριν μας βάλουν στα ΔΝΤ και στα μνημόνια, πριν μας χώσουν στα Ευρώ και στις Ευρωζώνες, αρχοντοχωριάτες με τα Ντάτσουν και τα Μέγαρα.......
Τάχα τώρα είναι οι μωρές Παρθένες, οι μετανοημένες Κασσιανές, οι χτεσινές πουτάνες που λέγαμε, που θα αλλάξουν χαρακτήρα και θα επαναφέρουν και το Κράτος και την Κοινωνία στα ίσα της, στον ίσιο δρόμο, με αυτοδυναμία ή χωρίς. Αυτοί πρέπει να κρατήσουν τα ηνία, γιατί είναι οι πιο ικανοί, ικανότεροι από τους άλλους, που ούτε να ακούν δε θέλουν για συνεργασίες Αριστεράς ή πιθανά σενάρια εξουσίας (φτου-φτου-φτου!), "εμείς για να γκρινιάζουμε είμαστε, όχι και να προτείνουμε ουσιαστικές προτάσεις". Τι να σου κάνει και ο ηλίθιος ψηφοφόρος;;; Για την κακομοίρα τη μάνα του!!!

Άει σιχτήρ, μεγαλοβδομαδιάτικα που βρωμίζω το στόμα μου και τις σκέψεις μου με όλη αυτήν την αληταρία, υποψήφιοι και ψηφοφόροι, τάχα δημοκράτες, κλέφτες, ψεύτες, ανόητοι, πονηροί, κουτοπόνηροι δηλαδή, αλλά τόσα χρόνια που βγάζουν άκοπα και με δόλο τόσο πλούτο, μάλλον αυτοί είναι οι "έξυπνοι". Όσοι από μας είχαμε το χέρι στο βάζο και δε φάγαμε τίποτε, ούτε να γλείψουμε δάχτυλα δε δεχτήκαμε, είμασταν οι ηλίθιοι τελικά.
Ψηφίστε λοιπόν πάλι τα κόμματά σας, τα μνημονιακά, τα "δώσε και μένα μπαρμπαΠάγκαλε", να έχετε να λέτε ότι ανήκετε στην Ευρώπη, να τρώτε πακέτα και επιχορηγήσεις, χωρίς να δουλέψετε ούτε την παραμικρή σπιθαμή γης, χωρίς να λασπώσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι. Τεμπελχανάδες φραπεδιέρηδες, άχρηστοι, ανίκανοι, άβουλα πλάσματα, φοβισμένα και δειλά, μην τυχόν φύγετε από το μαντρί, και σας φάει ο λύκος, που τον τρέμετε εφόσον δεν έχετε τα κότσια να του σπάσετε τα μούτρα, κάθεστε και σας πηδάει ο τσομπάνος, γλυκά-γλυκά και σας δίνει και κουτόχορτο, πρόβατα, γίδια, κατσίκια, που να σας κάτσει το κατσίκι στο λαιμό, πασχαλιάτικα, μην τυχόν και πάτε και ψηφίστε τους ίδιους ηλίθιους που σας τάζουν τάχαμ κυβέρνηση και κράτος και νόμους και δικαιοσύνη και προστασία του πολίτη. Την είδαμε μεγάλε και την προστασία και το δακρυγόνο και τη σφαλιάρα τη φάγαμε και τη γκλομπιά και το σεβασμό σου, συμπολίτη με τα σκουπιδαριά και την ξεφτίλα σου. Τέτοιος είσαι, τέτοιοι σου αξίζουν.
Όχι όμως σε μένα!


Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου. Συγχώρεσέ με.

Δεν υπάρχουν σχόλια: