ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αν ποτέ τα δείτε, ....προσέξτε την πόρτα!


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=14524&Itemid=44

Σήμερα είπαν ότι ανακάλυψαν και έναν πλανήτη, σε αντιστοιχία με τη Γη, παρόμοιες δηλαδή συνθήκες ατμόσφαιρας (θερμοκρασία από -4 έως +70 βαθμούς Κελσίου) και χημικής σύστασης. Πιθανόν να ακούσουμε κι άλλα στις επόμενες μέρες, να ξαναθυμηθούν παλιότερες "ανακαλύψεις" και "εικασίες", να ξαναψηλαφήσουν την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης ζωής.

Οτιδήποτε για να ξεχαστούμε από τα οικονομικά προβλήματα, οτιδήποτε για να μας αποσπάσει από πιθανές κοινωνικές παγκόσμιες αναταραχές.

Εσύ πάντως, αθώε Έλληνα ψηφοφόρε, αν τυχόν τα δεις, πρόσεχε την πόρτα! Όχι τίποτις άλλο, μπας και σου ζητήσουν τη ψήφο για τις ερχόμενες διαγαλαξιακές εκλογές και πού να εξηγήσεις ότι έχεις δεσμευτεί στον κύριο Μπουτάρη (δεν μπορεί, θα τον ξέρουν στον Ντένεμπ κι ακόμα παραπέρα), γιατί πίνεις τα κρασιά του και γιατί είπε ότι θα φτιάξει τηλεοπτική ζώνη κλασσικής μουσικής και πορνοταινιών.....

Πού να τα καταλάβουν αυτά οι αφελείς εξωγήινοι! Το πολύ-πολύ να χαιρετήσουν τον παλιό τους φίλο, (τον ΓΑΠ ντε!!!), να μας δουν, να μας σιχτηρήσουν και να σηκωθούν να φύγουν.

Κι αν είναι φιλεύσπλαγχνοι, θα μας ρίξουν καμμιά βόμβα νετρίνων και μποζονίων, να μας ξεκάνουν μια ώρα αρχίτερα, να μας γλυτώσουν κι από τα βάσανα (θα πληρωθούμε, δε θα πληρωθούμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: