ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Μάγκες μου μάγκωσα...

Η αλήθεια είναι ότι είχα μαγκώσει. Όχι ότι δεν το 'χα ξαναπάθει ( http://oudenoida.blogspot.com/2009/01/blog-post_22.html ), αλλά τώρα φαίνεται με ξεγέλασε λίγο παραπάνω. Πάντως τώρα μάλλον μου περνάει, ξαναβρίσκω τη φόρμα και το γνωστό (;;!!) κέφι. Έκανα και την απαραίτητη ανάπαυλα, προνομιούχος ον, που με ξεμάγκωσε και θα συνεχίσω τη διαθήκη (http://oudenoida.blogspot.com/2009/11/blog-post_18.html ).
Προσεχώς καλύτερα!
Ανοίξαμε και (δε) σας περιμένουμε
Οπότε ανοίξαμε, ναι, ναι, ανοίξαμε ξανά το μαγαζάκι. Αλλά δε σας περιμένουμε, γιατί να σας περιμένουμε; Διακοπές δεν είστε;; Μπανάκια και ουζάκια, κι ας αλωνίζει η τρόικα. Εμείς απογραφήκαμε, θα πεις. Τώρα αν προσφάτως απολύθηκες ή αν οι επιταγές σου δεν καλύπτονται ούτε με μπετόν αρμέ, μάλλον τα μπάνια είναι στον ιδρώτα σου και κρίμα κιόλας, διότι ο Γιωργάκης είπε ότι θα φροντίσει ώστε το πρόγραμμά του (το ποιό;;;!!!) θα αποζημιώσει αυτούς που πιθανόν να αδικήθηκαν από τα μέτρα. Τη λέξη Ουγγαρία του τη σφύριξε κανείς;;;;; Εκεί οι Σοσιαλδημοκράτες (ναι, ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι) πήγαν σπίτι τους και μόλις ψήφισε ο κόσμος τους ακροδεξιούς, αρνήθηκε το ΔΝΤ την εκταμίευση της τελευταίας δόσης.
Περίπου έτσι, δεν πλατειάζω, γιατί καλοκαίρι είναι, πρώτη ανάρτηση μετά από καιρό, οπότε λέω να μην το τραβήξω. Σίγουρα υπάρχει κόσμος σαν και με, που μάγκωσε, μάγκωσε ΓΕΡΑ όμως και δεν προβλέπεται να ξεμαγκώνει ούτε με διακοπές ούτε με αδιάκοπες. Οπότε άλλη μια φορά λέμε Δόξα τω Γιαραμπή και όλους αυτούς τους καλούς αγίους, καταλάβατε, τον Οντίν, την Αστάρτη, το Σάραπη, τον προφήτη Ηλία, τον Αμπού Μπεκρ, την Κάλι και όλα τα μπατζανάκια τους, που μας αφήνουν να αναπνέουμε σ'αυτόν τον ψεύτη τον ντουνιά, που μόνο το άδικο θριαμβεύει και μάταια περιμένουμε δικαίωση (σε αυτήν τη ζωή τουλάχιστον).
Υγεία λοιπόν μάγκες μου, μαγκωμένοι ή αμάγκωτοι, πορτοφολάδες ή διευρωτσεπάδες.
Η μέγγενη, η καλή η μέγγενη, δεν έχει ακόμα εμφανιστεί........Στο δρόμο είναι, στα αμόνια, την ετοιμάζουν.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: