ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Σύγχυση......αλλά απίστευτη σύγχυση

Ποιος μπορεί να οφελείται από το θάνατο τριών νέων αθώων ανθρώπων;; Εκτός από το γραφείο κηδειών (ΗΠΑ-$$, funds) σίγουρα οφελούνται αυτοί που χαίρονται σε κάθε αναμπουμπούλα. Οι Λύκοι των κοινωνιών. Οι Προβοκάτορες των Μηχανισμών ενός Συστήματος που λειτουργεί εδώ και χρόνια Υπόγεια και Χέρι-Χέρι με την Εξουσία.
Ποιος επίσης οφελείται από τους εμπρησμούς κτιρίων οικονομικών υπηρεσιών ή Νομαρχιών, όπου βρίσκονται έγγραφα και υποθέσεις υπό εξέλιξη;; Ποιος αναδεικνύεται ως "θύμα" των περιστάσεων, ώστε να έχει το πάνω χέρι σε κάθε εξέλιξη;; Ποιος σπρώχνει το χέρι των εμπρηστών, ώστε να τρομάζει το ένστικτο των τηλεορασόπληκτων νοικοκυραίων;; (Πλάκα-πλάκα ως κι εγώ είπα "καλά που δεν πήγα") Πώς μιλάνε για υπεύθυνες κι ανεύθυνες στάσεις άνθρωποι, κομματάνθρωποι, οφσορ-άνθρωποι, κλεφταραίοι και οι ίδιοι που τροφοδοτούν, χρηματοδοτούν, ενθαρρύνουν από δεξιά κι αριστερά (ως γνωστόν είναι ένα και το αυτό) τις ίδιες οργανώσεις γνωστών-αγνώστων, που είτε "τυχαίνει" να τους παρακολουθούν είκοσι χρόνια και να τους εμφανίζουν στις κατάλληλες στιγμές είτε να πατάν με το ένα πόδι στην Δράση (ΕΛ.ΑΣ) και με το άλλο στην Αντίδραση (αντιεξουσιαστικός χώρος-τάχαμου) ;;;;;
Όλοι όσοι έχουν μπει σε πορείες, διαδηλώσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις, μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς, αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι να περιφρουρηθεί μια πορεία, πόσο δύσκολα ελέγχονται πάθη, παραφροσύνες και αμυαλοσύνες. Από ένα σημείο αυθορμητισμού όμως και μετά, υπάρχουν τα προαιώνια "Προβλεπόμενα"΄, που όλοι τα περιμένουν, όλοι τα έχουν δει εκατοντάδες φορές, και πώς γίνεται όλοι να βρίσκονται έκπληκτοι προ των γεγονότων.
Τι έγινε, πώς έγινε, από ποιους, τι ρόλο έπαιξαν οι ακραίοι, τα ΜΑΤ και τα χημικά τους, οι παρακομματικοί, αυτοί που διεισδύουν από στενά και δρομάκια με τις μολότοφ ανά χείρας,
κάμερες υπάρχουν, "ΜΑΛΛΟΝ" θα βρεθούν !!!!!
Αυτό που χάθηκε για πάντα είναι οι ψυχές τριών (τεσσάρων με το αγέννητο) ανθρώπων, που δεν έφταιξαν σε τίποτε, απλώς πήγαν να δουλέψουν.
Έπονται χειρότερα ;;;;!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: