ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Πόλεμος πατήρ πάντων......

Το'πε, το 'πε ο Ηράκλειτος. Το'πε, το'πε ο Σουν-Τζου. Κάτι τέτοιο περίπου είπε κι ο Κλαούζεβιτς.

Εμείς γιατί το παίζουμε αδιάφοροι; Είμαστε ειρηνόφιλοι τεάμ! Δε διεκδικούμε τίποτα! Μειώνουμε τη θητεία, περιμένουμε απ'το μισθοφορικό στρατό να τρέξει, περιμένουμε απ'τους χοντρομπαλάδες, τους λαπαδοαξιωματικούς να μας φτιάξουν άμυνα, γιατί από επίθεση δεν το συζητάμε...Εμείς είμαστε ειρηνόφιλοι! Είμαστε κατά της διεκδίκησης και υπέρ της άμυνας!!

Ε ρε κούνια που θα μας κουνήσει. Κι όταν θα μας κουνήσει και (προφανώς πολύ εύκολα) μας ρίξει, τότε θα αναρωτηθούμε κατόπιν εορτής:"Μα καλά εμείς στηριζόμασταν στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, στους Ευρωπαϊκούς Νόμους, στο Ευρωπαϊκό κεκτημένο-χαχαχαχαχχα. Πως μας έριξαν;; Γιατίίίί, εμείς είμασταν καλοί με όλους, δεν πειράξαμε κανέναν, είμασταν υπέρ της ειρήνης..................."



"Θέλεις ειρήνη; Προετοιμάσου για πόλεμο"



Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι οι ανώτεροι, ανώτατοι ηγέτες του Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας είναι για φούντο. Δεν τους έχω καμμία εμπιστοσύνη. Για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν ευνουχηθεί από τους πολιτικούς. Τους άψητους, τους κουραμπιέδες, τους ανυπότακτους, τους απάτριδες, τους μισέλληνες, τους λαπάδες, που προκειμένου να μην παν στα σύνορα, προσποιούνται ψυχασθένειες, χρόνιες παθήσεις και λευχαιμίες και μετά διεκδικούν ψήφο για τη Βουλή. Εάν οι Στρατηγοί δεν τρέμαν για τις βρωμοθεσούλες τους, εξαρτημένοι απ'τα "τέτοια" του εκάστοτε υφυπουργού/υπουργού/πρωθυπουργού, ίσως να είχαν δύναμη στις αποφάσεις τους και θέληση για τις τακτικές τους.



Ακούω τώρα στα προεκλογικά πλάνα για μειώσεις των εξοπλισμών, για μείωση των υπερβολικών δαπανών στα "περί αμύνης". Συμφωνώ απόλυτα.

Πρώτον: Γιατί να πληρώνονται ασύστολα όλοι οι τεμπελχανάδες, χαρτοπαίχτες υπαξ-και ανάξ στα εκάστοτε γραφεία των μεγάλων πόλεων; Γιατί χρειάζονται μέσα στα αστικά κέντρα τα χακί; Εκεί είναι η δουλειά τους; Ή στα προκεχωρημένα; Πού πρέπει να δίνονται λεφτά; Στα παλαιολιθικό εξοπλισμό (τα υπολείμματα της Κορέας και του Βιετνάμ) των στρατοπέδων στο εσωτερικό και στη ψευτοσυντήρησή τους ή στην-κατά το ρεαλιστικόν και με βάση τις δυνατότητες της χώρας-επάνδρωση ακριτικών/νευραλγικών περιοχών και στον εκεί εκμοντερνισμό των οπλικών συστημάτων, χωρίς υπερβολές, με απόλυτη σύνεση στο περιορισμένο budget;

Δεύτερον (σχετικό κι άσχετο): Τι δουλειά έχουν οι φαντάροι στις φωτιές; Τι αξιόμαχο φρόνημα επιδιώκεις όταν αντιμετωπίζεις το πιόνι σου σα αγγαρειομάχο;

Τρίτον: Αφού δεν κάνεις για άμυνα (βλ. Defence.net
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=8886&Itemid=40
τι τα θες τα μεγάλα λόγια. Δώσε τα νησιά, αφού δεν μπορείς να τα προστατέψεις, κράτα τα πιο κοντινά στο Μαξίμου (που πάνε διακοπές Κωστίκας-Γιωρίκας-Ντορίτσα και λοιποί σωτήρες) και τα άλλα αντάλλαξε τα με ένα συμβόλαιο συνεργασίας με τον "αδερφό" Τουρκικό λαό.
Ως γνήσιοι Ανθέλληνες, Μισέλληνες ξεπουλήστε τα όλα, ξεφτιλίστε ακόμα περισσότερο το Στρατό, το έμψυχο υλικό, αλλά κυρίως τα ιδεώδη του, τις αξίες του, τις σταθερές του.
ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, γίνετε ουμανιστές, να παλεύετε για όλους τους λαθρομετανάστες και κάθε λογής εγκληματικό στοιχείο που εισβάλλει στη χώρα. Να μείνετε αδιάφοροι για τους γηγενείς, για αυτούς που δίνουν φόρους και πληρώνουν σαν κορόϊδα για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, όταν αρρωσταίνουν όλοι αυτοί οι μουσαφίρηδες, χωρίς να έχουν δώσει μια εργατοώρα αποδοτική.
Ως γνήσιοι Οικολόγοι-Πράσινοι ασχοληθείτε με τα πράσινα (λόγω πιθανών συνεργασίων με το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο κωλοτρίβεστε) και δώστε και τη Μακεδονία στο Soros, στα άθλια Σκοπιανά ανδρείκελα, δώστε όλη τη Θεσπρωτία στη Μεγάλη Αλβανία. Γιατί εσείς αγαπάτε τον κόσμο και τους γείτονές μας, είστε διεθνιστές......κυρίως ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.

ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΔΙΑΦΟΡΟΙ" ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΛΕΤΕ: "Ε ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ".

ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΥΜΑ, ΕΝΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 60-70% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ;;;;;;;

ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΟΤΕ;;;; ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ;;;; ΟΤΙ ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;;;
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;; ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ;;;;!!!!!!;;;;;;;;!!!!!!!!!!;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: