ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Σπουδαίο μπάσκετ....(Υπάρχει κι αυτό)


Σήμερα είδαμε (όσοι ασχολούνται και αγαπούν το άθλημα) δύο καταπληκτικά παιχνίδια.
CSKA Μόσχας-Μπαρτσελόνα:82-78 και
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός:84-82
Ό,τι και να λέμε μετά Χριστόν, αναλύσεις, σχόλια, αθλητικές παραφιλολογίες και μπουρδολογίες, κομπλεξικές απόψεις, ανθρώπων μίζερων, που ουσιαστικά δεν αγαπούν το θέαμα,
η άποψή μου είναι το ΑΘΛΗΜΑ είναι πάνω απ' όλους και όλα
είτε συμφέροντα, είτε χρήματα, πολιτικά παρασκήνια, οπαδικές συμπεριφορές κτλ κτλ.
Παίκτες (αμφότεροι) δυνατοί, με καλές άμυνες, έξυπνες επιλογές, αγωνιώδη διακύμανση, που υποδηλώνει ισάξιες ομάδες και γενικά δύο ματς-θρίλερ, που θα ζήλευες αυτούς που ήταν μέσα στο γήπεδο. Διαφήμιση για το (ευρωπαϊκό; Ισχύει άραγε αυτός ο όρος;) μπάσκετ.
Βλέπουμε παράλληλα και τα playoffs του NBA, όσοι έχουμε σπορ+, και κοιτάμε λίγο σα λιγούρηδες, αλλά δεν πειράζει. Που θα πάει, δε θα πάθουν καμμιά γρίππη (πλάκα κάνω..)
Παρένθεση: Τελευταίο ματς που γούσταρα=New Orleans Hornets-Denver Nuggets, 1-3 στα series. Ένας κουρασμένος Πέτζα, με το Chris Paul να προσπαθεί, αλλά με τα guards των Nuggets (Iguodala, Smith) σε τρελή φόρμα.
Υ.Σ. Έτσι και για λίγο αντίβαρο στην Υπερποδοσφαιροποίηση που πάθαμε ελέω Champion's League και UEFA. Δε λέω, Βασιλιάς των Σπορ, μην πάθουμε όμως και καμμιά Μαντσεστερίτιδα ή κανα Αρσεναλικό επεισόδιο εγκεφάλου. Ψύχραιμα, όλοι θα πάρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: