ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Τι να λέμε ρε μεγάλε......Κυνηγάμε τη ζωή και δεν τη φτάνουμε !!!

Σαν να κυνηγάμε τις ειδήσεις από πίσω και αυτές μας ξεφεύγουν συνέχεια. Τι έγραφα χθες!!! Για αποκεφαλισμούς λογοτεχνικών ηρώων, για διαφθορά στην Αφρική και παιχνίδια εταιρειών στις πλάτες ανυποψίαστων θυμάτων. Ακούστε σημερινή είδηση !!!


Αποκεφαλισμένος βρέθηκε δημοσιογράφος στην Κένυα
Δημοσίευση: 03-02-2009 12:48 από Ομάδα TVXS
".....Αποκεφαλισμένος και με βαθιά τραύματα στα χέρια που ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη του, βρέθηκε σε δάσος, ο Κενυάτης δημοσιογράφος Φράνσις Καΐντα Νιαρούρι. Η οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα δηλώνει συγκλονισμένη και καταγγέλει ότι η δολοφονία του σχετίζεται με την επαγγελματική του δράση. «Σύμφωνα με την ιδιωτική εφημερίδα The Standard, ο Νιαρούρι είχε δηλώσει ότι δέχεται απειλές από αξιωματικούς της αστυνομίας για πολλά άρθρα που είχε γράψει για τοπικό περιοδικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης....."

Τι να λέμε τώρα;;;

Και προσοχή! Εάν αναφέρομαι στην Αφρική, που δεν τη γνωρίζω, είναι γιατί αποτελεί τέλειο παράδειγμα χειραγώγησης ανθρώπων μακριά από κάμερες. Όόόόόλα αυτά, στα οποία αναφέρομαι θα μας έρθουν κι από δω, χωρίς καμία διαμαρτυρία. Τώρα είναι η πρόβα των κυκλωμάτων αυτών, να δουν πως θα τελειοποιηθούν. Μετά θα μεταφερθεί η δράση τους σε πιο δευτεροκοσμικά περιβάλλοντα, κάπως παρηκμασμένα ή υπό κατάρρευση (Βαλκάνια). Ας είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υποψιασμένοι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: