ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Αύγουστος και ειδήσεις θανάτου

Ποιός μα....ας είπε ότι τον Αύγουστο δεν έχει ειδήσεις;;;


Ας πάει μια βόλτα προς τον Καύκασο.



(Preza TV):
40.000 πρόσφυγες και πάνω από 2.500 νεκροί είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των εχθροπραξιών. Σιγά μην είναι μόνο τόσοι!

Σε ένα update διαβάζω ότι οι Ρώσοι κρατούν αιχμαλώτους Γεωργιανούς κομμάντο, μεταξύ τους κι έναν Αμερικανό. Τα σενάρια δεν είναι αισιόδοξα.


Ένας υπερφίαλος πρωθυπουργός (Σαακασβίλι), ένας killer Πρόεδρος (Πούτιν), ένας Αμερικανός με IQ ζάχαρης (Μπους), 10 άβουλα ανθρωπάρια (Ευρωπαίοι ηγέτες), 20 πετρελαιοπαραγωγοί (ΒP κυρίως), 100 αναλυτές, χιλιάδες στρατιωτών-πιόνια και εκατομύρια αθώα(;) πρόβατα φτιάχνουν άσχημες συνθήκες. Ο Σαακ βλέπει ΝΑΤΟ για να γλυτώσει από τους Ρώσους και ποντάρει στην Αμερικανική βοήθεια, θυσιάζοντας αυτούς που τον ψήφισαν. Δεν υπολόγισε (;) όμως στην αρκούδα και στη ατολμία της Ε.Ε. Οι πετρελαιάδες πληρώνουν όσο μισθοφορικό στρατό μπορούν, αλλά προφανώς δε φτάνει. Οι Οσσέτιοι μάλλον θα πληρώσουν τη συμμετοχή τους στον πόλεμο κατά των Τσετσένων και δεν προβλέπεται ανεξαρτησία, αλλά προσάρτηση στη Ρωσία.


Το πρόβλημα κυρίως είναι οι καψεροί άμαχοι, που μάλλον δε φταίνε για το αν περνάνε 40 αγωγοί δίπλα από το χωραφάκι τους, αλλά θα θάβονται κοντά σ'αυτούς.


Γενικώς μια ανάφλεξη με Αμπχάζιους, Γεωργιανούς, Ρώσους, Τσετσένους, αλλά και Ουκρανούς, Αμερικανούς και λοιπούς αντι-Ρώσους ή φιλο-Ρώσους είναι ήδη εδώ.

Γεωργιανή πυραυλάκατος βυθίστηκε, οι Ρώσοι είναι λίγα μέτρα έξω από το Γκόρι, το χωριό που γεννήθηκε ο Στάλιν, και σε απόσταση αναπνοής από την Τυφλίδα. Οι γεωργιανοί ανά τον κόσμο (και στην Ελλάδα) δοξολογούν το Θεό, που βρίσκονται αλλού και προσεύχονται για τους εκεί συγγενείς.

Χθες άκουσα μια κυρία, που έκλαιγε γιατί δεν μπόρεσε να μιλήσει με το σύζυγό της. Είπε ότι ανατίναξαν τις επικοινωνίες και δεν μπορεί ούτε στο σταθερό, ούτε σε κινητό, ούτε με υπολογιστή να βρει κάποια άκρη. Απελπισία γενικότερα.


Τώρα, εμείς τι κάνουμε;;; Αρχικά βλέπουμε μπάσκετ, μπιτς-βόλεϋ και τον ΠΑΟΚ με τη Λάτσιο. Κατόπιν ανησυχούμε μην ξεσηκωθούν τίποτε Γεωργιανοί (Ρωσοπόντιοι όπως αποκαλούνται) και έχουμε πρόβλημα. Κατά τα άλλα, μάλλον τζούφια πράγματα. Θα κάνουμε ότι μας πει το Υπουργείο Εξωτερικών, που θα του πει η κυβέρνηση, που θα της πουν οι Βρυξέλλες, που θα τις πει η Ουάσιγκτον, που θα της πει η BP, που θα της πει το χρηματιστήριο στο Hong-Kong και πάει λέγοντας.....

Και από μας δεν είναι να περάσουν κάτι αγωγοί ;;;;!!!!!!;;;;




Υ.Σ. Οι Θεοί να μας φυλάνε (διότι τους έχουμε όλους ανάγκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: