ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Βίζιτα η κόρη μου? Θα είστε τρελός! Το καϋμένο επιστήμων τελειώνει....

Αυστηρώς Ακατάλληλον για αιθεροβάμονες, ρομαντικούς και εργαζομένους υπό την επήρρεια ψευδαισθησιογόνων-matrixιογόνων


Αι σύγχροναι απαιτήσεις της καθημερινότητας, ήτοι το ολοήμερο και ολονύκτιο ξεκώλιασμα ευνοούν το χωρίς αναστολές άνοιγμα των ποδιών. Όσο ψηλά και αν θεωρείς ότι είσαι ή θα πας, πρέπεις να εντρυφήσεις στην πουτανιά. Η επισημοποίησή της βέβαια την απλοποιεί. Την κάνει πιο ανεκτή στα "ευαίσθητα" στομάχια. Την περιβάλλει με ανέσεις, με περιτύλιγμα πολυτέλειας, ανωτερότητας=Εγώ δεν είμαι απλή πουτάνα, βιζιτού, απλώς παρέχω ευχάριστες υπηρεσίες υψηλής επιστημονικής στάθμης.
Κι όπως κάθε σωστή πουτάνα, στην αρχή ψιλοαντιστέκεται, δεν της καλοκάθεται, έχει αντιρρήσεις, ψιλοενστάσεις. Στο κάτω-κάτω έχει και μια ιδεολογία, ένα background. Σταδιακά όμως συνηθίζει, μπες-βγες, μπες-βγες, μπες-βγες, έειι δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Και το αντίτιμο, χμμμ, όχι κι άσχημο. Σε καλούν και στα σαλόνια, φοράς κανα κουστούμ στο Γιουσουρούμ, παίρνεις και τίτλους. Καταρτισμένη πουτάνα, με διατριβή.

Τα πάντα ομορφαίνουν, εξωραϊζονται, καταπίνονται. Ο νταβατζής, το σπέρμα, το γαμήσι και ξύλο, τα λεφτά στο συρτάρι, όλα γίνονται μια ωραία και τυπική διαδικασία. Αν ρωτήσεις όμως και την μακροημερέστερη πουτάνα της Εγγύς Βαλκανικής, θα σου πει για το ένα και μοναδικό πράγμα που δεν ξεπλύνεται ούτε σε 10.800 ζωές. Το διαρκές, ασταμάτητο, εμετικό αίσθημα της ΑΗΔΙΑΣ. Δεν απομακρύνεται ούτε γιατρεύεται, δεν ξεχνιέται ούτε χαλαρώνει, είναι πάντα εκεί, στον ύπνο, στον ξύπνιο, στην εδώ ζωή, στην εκεί ζωή, στην παραπέρα ζωή.

Καλά Primperan
Υ.Σ. Συγνώμη για το λεξιλόγιο, αλλά μεταξύ μας οι πουτάνες πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: